Partenerii cu expertiza

ImageImage
Dezvoltator

Creatori de interioare. SC FERTILIS SRL, lider cu o experienta de 17 ani in vanzarea de materiale pentru amenajari si finisaje. 28 magazine proprii in Romania, furnizor catre Leroy Merlin, Hornbach, Praktiker, Bricostore, Ambient si catre toate marile dezvoltari imobiliare.

ImageImage
Proiectant

Puran vine cu o vasta experienta in proiectare de unitati locative de standarde premium.

Prezentare proiect

Bella Casa Residence, situat in zona metropolitana de NV a Bucurestiului (zona Sabareni, pe directia Chitila-Gulia-Tartasesti), este un complex ce va contine un numar de 40 case. Complexul Bella Casa Residence va avea in dotare parc de joaca pentru copii, parc de recreere pentru adulti, precum si spatii destinate pentru o viitoare gradinita si un magazin mixt necesar deservirii locatarilor. Zona in care este amplasat Bella Casa Residence este de-a dreptul superba, fiind o zona verde, inconjurata de paduri, un cadru natural cu totul deosebit, in care cu siguranta oricine si-ar dori sa traiasca. Pentru a va asigura ca cele descrise de noi corespund realitatii, va asteptam intr-o vizita la fata locului, iar in cazul in care veti constata ca lucrurile nu stau intocmai, va vom despagubi cu cheltuielile aferente deplasarii dvs !

Zona in care este amplasat Bella Casa Residence este de-a dreptul superba, fiind o zona verde, inconjurata de paduri, un cadru natural cu totul deosebit, in care cu siguranta oricine si-ar dori sa traiasca.
Complexul Bella Casa Residence va avea in dotare parc de joaca pentru copii, parc de recreere pentru adulti.

Am disponibilizat spatii pentru o viitoare gradinita si un magazin mixt necesar deservirii locatarilor.

– Caramida SOCERAM 290/240/188, lider national in materie de calitate privind acest produs
– Termosistem cu polistiren de 10 cm expandat
– Gresie / faianta Spania de la Bella Casa
– Fereastra mansarda Velux
– Centrala termica si radiatoare Ferroli
– Usi si parchet Classen GERMANIA, de la Bella Casa
– Tamplarie PVC cu 5 camere Salamander GERMANIA
– Invelitoare Blachotrapez din tabla ampretata Thyssenkrupp GERMANIA

Vrei sa afli mai multe informatii despre
BellaCasa Residence?
Doresti sa intram in legatura directa cu tine pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect? Tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele tale de contact si noi te vom contacta in cel mai scurt timp
Nu vreau