Avantajele BellaCasa Residence

Esti in cautarea unei locuinte cu costuri de functionare reduse si confort sporit? Ai ajuns unde trebuie

Garantia unei case bine construite

Complex rezidential dezvoltat de Bella Casa, importator, distribuitor, retailer din domeniul materialelor de constructii amenajari, cu magazine in toata tara. Furnizor de materiale catre Leroy Merlin, Hornbach, Praktiker, Bricostore si catre majoritatea dezvoltarilor imobiliare.

Garantie post vanzare

Complex dezvoltat de Bella Casa (SC FERTILIS SRL), firma cu istoric de 17 ani si a carei bonitate o vedeti pe site-ul Ministerului Finantelor.
Adica, spre deosebire de alte ansambluri, la care S.R.L-ul se desfiinteaza imediat dupa vanzarea proiectului, aici aveti pe cine trage la raspundere pentru eventuale nemultumiri aparute in timp.

Liniste, Sanatate
si Produse Bio

O oaza de sanatate in viata ta! Complexul se afla pozitionat intre doua paduri mature ce ofera liniste, racoare si aer curat, iar satele aflate in apropiere sunt o sursa permanenta de produse alimentare BIO !

Alegerea finisajelor

Finisaje interioare la libera dvs alegere, fara limita de credit, din showroom-urile Bella Casa, aici veti gasi sute de modele de usi, parchet, gresie, faianta, etc.

Raport calitate pret

La un cost final de 460 euro/mp sigur vei intelege de ce trebuie sa te grabesti.

Cota indiviza drum

Cota indiviza de teren aferenta drumului de acces ce revine fiecarui lot de casa din cadrul complexului este de 45 mp/casa si este oferita in folosinta GRATUITA de catre dezvoltator cumparatorilor

10% Discount la Mobexpert

Cumparand o casa de la Bella Casa Residence aveti 10% discount la Mobexpert pentru mobilare.

Castig din recomandare

Daca mai aduci un cumparator primesti 1000€ discount la achizitia casei tale. Mai multe persoane aduse, discount mai mare cumulat! Da,daca aduci 5 clienti, primesti 5000 € discount!

Acces ultra rapid in Bucuresti

Este cea mai putin traficata ruta si are regim de autostrada, in doar 15 min ajungi la Piata Presei Libere, pentru a ajunge la Universitate ai nevoie de doar 30min. Seara, la retragere catre casa, este gol. O alta ruta este din Vest Bucuresti (centura V, pod Chiajna/Dragomiresti, Bacu, Joita).

Zone comerciale

Distante foarte mici fata de: Zona comerciala Baneasa Ikea, Therme Balotesti, Zona comerciala Coloseum, Zona comerciala Militari, Gradina Zoo, Water park Militari, stadion Concordia Chiajna, autostrazile A1 si A3.

Dezvoltare fara inconveniente

Dezvoltarea etapelor viitoare ale complexului se va face folosind un acces lateral iar perspectiva vizuala catre santierul in lucru va fi protejata, astfel nu veti fi afectati de nici un inconvenient.

Transport

Maxi Taxi, din 20 in 20 min, cost 4,5 lei/bilet

Vrei sa afli mai multe informatii despre
BellaCasa Residence?
Doresti sa intram in legatura directa cu tine pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect? Tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele tale de contact si noi te vom contacta in cel mai scurt timp
Nu vreau